O nama

Restoran Škola

Na prostoru bivše vojarne u Virovitici, nasuprot Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, u listopadu 2012. godine postavljanjem kamena temeljca započela je izgradnja restorana i caffe bara, veličine je oko 400 četvornih metara, a vrijedan je oko 4 milijuna kuna.

Investitor izgradnje je Virovitičko-podravska županija preko svoje tvrtke Terra Slavonica, a zemljište za izgradnju darovao je Grad Virovitica.

Restoran je otvoren u svibnju 2014. godine te radi komercijalno i otvoren je za sve građane, a od rujna 2014. tj. početkom nove akademske godine očekuje se i odobrenje nadležnog ministarstva za pružanje usluge studentske prehrane.
Restoran nudi samo hranu spravljenu bez aditiva i konzervansa te izrađenu od namirnica pretežno s područja Virovitičko-podravske županije.
Kuhinjski pogon projektiran je po najvišim standardima struke, te organiziran po propisima visokog HACCAP-a.

Kadrovi za rad u kuhinjskom pogonu su redom školovani KV kuhari, od kojih su voditelji kuhinje dodatno sa licencom majstora kuhara. Svi su kadrovi prošli posebnu obuku za rad u studentskom restoranu, što znači da su u detaljima upoznati sa propisima, normativima i namirnicama odnosno jelima u skladu s Pravilnikom i dopunama Pravilnika za pripremu jela u studentskoj prehrani.

Sav inventar je potpuno nov, certificiran i ispitan, sa svim potrebnim dozvolama, te po standardima EU kao i po propisima i Zakonima RH.

Radni kapaciteti kuhinje i kadrova u njoj su prijem, obrada, priprema i proizvodnja te posluživanje više od 1.200 obroka u jednoj smjeni.

Uz studentski restoran otvoren je i caffe bar Škola, a u planu je izgradnja Studentskog doma, što će sačinjavati cjelokupni studentski kompleks.

Caffe bar Škola

U svibnju 2014. godine uz restoran, otvoren je i Caffe bar Škola te u kratko vrijeme postao omiljeno okupljalište studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, ali i svih ostalih građana Virovitice i okolice. Bilo da želite popiti kavu sa prijateljima ili obitelji, gledati omiljenu utakmicu ili prisustvovati vrhunskom partyju Caffe bar Škola je pravo mjesto za vas. Mirno okruženje, besplatan Wi-Fi, veliki parking i ljubazno osoblje tek su neki od razloga zašto posjetiti baš Caffe bar Školu.

Radno vrijeme

Restoran
pon-pet 09-16h
Caffe bar
pon-pet 07-23h
sub-ned 08-14h

Naše usluge

  • pružanje usluga studentske prehrane
  • gableci i ručkovi za građane
  • organizacija domjenaka, svečanosti, poslovnih ručkova i cateringa

 

Dokumenti